Sher’s Sfeerhoekje

Verzending en Retourbeleid

Verzending

Sher’s Sfeerhoekje streeft er naar om de bestelling na ontvangst van betaling binnen 1 à 2 werkdagen te verzenden. Dit is slechts indicatief.
Mocht de levering aanzienlijk vertraagd zijn, dan ontvang je hierover bericht per e-mail.

Sher’s Sfeerhoekje verzend bestellingen met verschillende vervoerders, waaronder bijvoorbeeld PostNL en DHL. Wanneer jouw bestelling onderweg is ontvang je te allen tijde van Sher’s Sfeerhoekje bericht per e-mail met daarin de Track & Trace-code van de desbetreffende vervoerder.

Bestellingen vanaf € 75,- worden door Sher’s Sfeerhoekje altijd gratis verzonden binnen Nederland.

Voor bestellingen tot € 75,- brengt Sher’s Sfeerhoekje standaard € 5,99 in rekening.

Retourbeleid

Bent u niet tevreden over uw aankoop, dan heeft u de mogelijkheid om zonder opgave van reden de aankoop te herroepen en het artikel te retourneren.

U dient ons binnen 14 werkdagen na levering van het product schriftelijk (via e-mail) op de hoogte te brengen dat u de aankoop wil herroepen en retourneren.

Het artikel dient in de originele verpakking te worden geretourneerd, in onbeschadigde en ongebruikte toestand en voldoende gefrankeerd, met vermelding van uw ordernummer.

Retourzendingen gebeuren op eigen kosten en eigen risico van de verzender, in dit geval de klant.

Niet (schriftelijk) aangemelde retourzendingen zullen niet worden gecrediteerd.

Artikelen die worden geretourneerd onder de voorwaarden zoals hierboven beschreven, worden binnen een termijn van veertien dagen na retournering door ons terugbetaald.

Wij behouden ons het recht voor retourzendingen te weigeren bij het vermoeden dat de artikelen reeds zijn gebruikt of bij vermoeden van schade aangebracht door schuld anders dan Sher’s Sfeerhoekje of de leverancier van het artikel.